StoryEditorOCM

Zadružni savez Dalmacije organizira 26. Međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara Noćnjak 2024. Maslinari, rok za dostavu uzoraka je do 15. siječnja

Piše dv
19. prosinca 2023. - 11:49

Zadružni savez Dalmacije organizira 26. Međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara Noćnjak 2024. koja će se održati od 14. – 17.3.2024. u Zadru u Hotelu Kolovare. 

Dostava uzoraka maslinovog ulja za Noćnjak 2024.

Rok za dostavu uzoraka maslinovih ulja i proizvoda od masline za ocjenjivanje i natjecanje na Noćnjaku je do 15.1.2024. Ranijom dostavom uzorka do 29.12.2023. ostvarujete povoljniju cijenu analize i ocjenjivanja. Rezultati se objavljuju na Noćnjaku u Zadru.

 

Propozicije i prijave za sudjelovanje u ocjenjivanju maslinovog ulja i proizvoda od masline mogu se pronaći na web stranici www.zsd.hr, gdje se redovito objavljuju i sve novosti vezane uz Noćnjak.

 

Uzorci maslinovog ulja zaprimaju se i ocjenjuju u dvije kategorije: pakovine maslinovog ulja i otvorena maslinova ulja tj. ulja u rinfuzi. Za dostavljeni uzorak maslinovog ulja proizvođač dobiva certifikat s detaljnim rezultatima ocjenjivanja, a u kategoriji pakovina maslinovog ulja, posebno povjerenstvo ocjenjuje i izgled pakovine, odnosno boce i etikete, te bira najbolju.

Uzorci proizvoda od masline zaprimaju se i ocjenjuju u tri kategorije: prehrambeni proizvodi od masline, kozmetički proizvodi od masline i proizvodi od maslinovog drva. U svakoj od kategorija proglašava se i nagrađuje najbolje ocijenjeni proizvod.  

 

Prijava za sajam i promociju

Sajam maslinarstva i uljarstva jedan je od važnijih segmenata Noćnjaka, koji je za sve posjetitelje otvoren tijekom trodnevnog programa manifestacije. Na sajmu se predstavljaju tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo (mehanizacija, strojevi, oprema, tehnologije, zaštitna sredstva, ambalaža, projekti te drugi proizvodi i usluge vezani uz maslinarstvo i uljarstvo).

 

Prijave za sajam i promociju vrše se do 31.1.2024. ili do popune raspoloživih mjesta. Prijavu preuzmite na www.zsd.hr, ispunite je i pošaljite na e-mail info@zsd.hr.

 

Iskoristite Noćnjak kao priliku za informiranje, razmjenu iskustava, te razgovore i nove poslovne kontakte!

Novosti o Noćnjaku pratite na www.zsd.hr.                                                                                                                

02. svibanj 2024 09:56