StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoBRAVO ZA DUBROVČANE

Vladimir Bakić, dugogodišnji direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, u mirovini dobio je nagradu „Anton Štifanić“, ACI marina Dubrovnik marina godine, a Adriatic DMC agencija godine

Piše MRK
8. listopada 2022. - 10:12

U  Šibeniku je sinoć održana završna večer Dana turizma na kojoj je dodijeljen drugi dio nagrada, odnosno za najbolje u turizmu, a i tu su nagradama ovjenčani Dubrovčani. Vladimir Bakić,  dugogodišnji direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, u mirovini dobio je priznanje nagradu „Anton Štifanić“ u kategoriji pojedinac. Putnička agencija godine je Adriatic DMC iz Dubrovnika, a Marina godine ACI marina Dubrovnik.

- Zahvaljujemo naravno svima koji su odlučivali o ovom priznanju, svako je priznanje lijepo, naročito kada ga dodjeljuje moja struka. Naravno zasluga nije samo moja nego mojih suradnica bez kojih ja ne bih dobio nagradu jer jedan čovjek sam ne može postići rezultate ako ih nema s kime raditi i graditi. Zahvaljujem im na svom vremenu u kojem zajedno radimo i svima koji su me poduprli i odlučivali o nagradi -   rekao nam je V. Bakić  koji nažalost nije mogao osobno preuzeti nagradu jer ga je pred put dohvatio COVID.

Turistička agencija Adriatic DMC,osvojila je nagradu za najbolju putničku agenciju u 2022. godini na Turističkom cvijetu - Kvaliteti za Hrvatsku, održanom u sklopu manifestacije Dani hrvatskog turizma. 

 

Ivan Gavranić – Operativni direktor Adriatic DMC-a, te Marketing i projekt menadžerica Kim Butigan, imali su čast preuzeti nagradu na ovogodišnjoj  manifestaciji u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

 

Nagradu je uručio Davor Filipović, Ministar gospodarstva i održivog razvoja, Operativnom direktoru Ivanu Gavraniću. HRT1 je izravno prenosio svečanu ceremoniju dodjele nagrade.

 

Direktor Adriatic DMC-a, Srđan Krištić je komentirao nagradu: „Izuzetno sam ponosan na svoj tim i kvalitetu usluge koju smo mogli isporučiti svojim partnerima u ovim izazovnim vremenima, te tako osvojiti ovu nagradu. Prepoznata je naša posvećenost organiziranju  kvalitetnih i autentičnih doživljaja za naše goste, ali jednako tako i naša posvećenost održivom poslovanju u svim lokacijama i društvenim zajednicama u kojima poslujemo.

 

„S obzirom na to da ubrzo ulazimo u desetu godinu poslovanja, sada sa sigurnošću mogu reći da je naš tim i njihov profesionalizam, te usluga koju pružamo klijentu na najvećem mogućem nivou. Učinit ćemo sve da i u budućnosti nastavimo pružati inovativne i autentične doživljaje našim klijentima, koji u prvi plan stavljaju ljepote Hrvatske, bogatu kulturnu baštinu,te ljubazne i srdačne ljude.“

 

Ova dubrovačka turistička agencija odigrala je ključnu ulogu u povratku putovanjima nakon izbijanja globalne pandemije, blisko surađujući s vodećim svjetskim tvrtkama za krstarenje te lokalnim i državnim vlastima, kako bi se olakšalo kretanje brodovima na kružnim putovanjima hrvatskom obalom Jadrana. Poslovanje Adriatic DMC-a ovog je ljeta nastavljeno na predpandemijskoj razini te se predviđa izvrsna 2023. godina.

 Nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama: Destinacija godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine, Događaj godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Putnička agencija godine, Restoran godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te posebna priznanja za izniman doprinos promociji Republike Hrvatske i primjenu principa razvoja održivosti, a popis nagrađenih možete pogledati ovdje.

04. svibanj 2024 23:53