StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPOSJET 22 INOZEMNA NOVINARA

REZULTATI GOOD FOOD FESTIVALA Mediji svojim objavama napravili neprocjenjivu promidžbu Dubrovniku

Piše dv Foto: dv
20. studenog 2018. - 13:02
Za vrijeme ovogodišnjeg, petog po redu Good Food Festivala, od 15. do 21. listopada 2018. Turistička zajednica grada Dubrovnika, uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ugostila je 22 inozemna novinara.
 
Radi se o renomiranim turističkim i gastro novinarima iz trinaest zemalja svijeta - Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Rusije, Velike Britanije, Češke, Poljske, Španjolske, Turske, Italije, Švedske, Norveške, Francuske i Njemačke. Tijekom boravka u Dubrovniku, koji je dogovoren u suradnji s predstavništvima Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu te glavnim uredom HTZ-a u Zagrebu, a na inicijativu TZ grada Dubrovnika, novinari su se upoznali s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Dubrovnika te su sudjelovali u raznovrsnom programu Good Food Festivala.
 
U ured Turističke zajednice grada Dubrovnika svakodnevno pristižu nove objave u inozemnim medijima kao rezultat organiziranog press tripa za Good Food Festival.
 
Dubrovnik se zahvaljujući novinarskim posjetima iz godine u godinu promovira u vodećim inozemnim medijima te zasluženo zauzima mjesto jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u svijetu.
 
28. travanj 2024 16:00