StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvo‘LISTA SRAMA‘

Pogledajte milijunska dugovanja poreznoj upravi sa područja Dubrovačko-neretvanske županije. Ove godine na listi ugledni ugostitelji, građevinari, pekari, tvrtke ali i građani

Piše dv
2. studenog 2022. - 14:44

Porezna uprava objavila je listu poreznih dužnika koju je prije deset godina uveo tadašnji ministar financija Slavko Linić. Lista se ažurira svake godine 31. listopada, a na njoj su i podaci za Dubrovačko-neretvansku županiju. Porezna je tako objavila 54 osobe iz naše županije koje obavljaju gospodarsku djelatnost a prvi među njima je Viktor Lasić sa prebivalištem u Mostaru koji državi duguje skoro 2,5 milijuna kuna poreza. No zanimljiva su imena onih koji ga na toj listi slijede među kojima su ugledni ugostitelji, građevinari, pekari…. Nitko od njih nije dužan manje od 100 tisuća kuna. Cijelu listu obrtnika dužnika pogledajte OVDJE.

image

Lista srama za Dubrovačko-neretvansku županiju

Porezna Uprava Rh/screenshot/

Listu poreznih dužnika tvrtki predvodi J.D.O.O Mobitel trgovina sa sjedištem u Metkoviću sa dugom  od preko 14 milijuna kuna, a treća na listi, na kojoj inače dominiraju građevinske tvrtke,  jedna  je poznata tvrtka iz Dubrovnika.Cijelu listu obrtnika dužnika pogledajte OVDJE.

image

Lista građana Dubrovačko-neretvanske županije koji imaju porezni dug

Porezna Uprava Rh/screenshot/

Skoro isti dug poreza kao što ima metkovska tvrtka ima i mještanka Lovišta na Pelješcu.  Ona sa dugom od preko 13 milijuna kuna predvodi listu građana koji nisu podmirili porez državi. Tko je sve i koliko dužan državi pogledajte OVDJE.

 

24. travanj 2024 13:34