StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoMA, NIJE MOGUĆE

Ministar Capelli kod Bakića: Cesta do zračne luke nije adekvatna

Piše SR
20. lipnja 2017. - 15:20

Cesta od Dubrovnika do Zračne luke u Čilipima nije adekvatna, poručeno je nakon susreta ministra turizma Garija Cappellija s direktorom Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimirom Bakićem i njegovim suradnicima.

Ministar Capelli, koji je u Dubrovnik jučer doputovao kako bi sudjelovao na 10. ISABS-u, znanstvenoj konferenciji iz područja biomedicine, posjetio je turistički ured županijskog TZ-a, a razgovarali su, kako navode u priopćenju za javnost, o najavi izmjena Zakona o turističkim zajednicama, povećanju boravišne pristojbe, o promidžbenim aktivnostima za 2018. godinu koje uključuju izradu novog idejnog rješenja štanda HTZ-a na sajmovima.

Komentirao se, kažu, i novi koncept udruženog oglasavanja, koji je usvojilo Turističko vijeće, a ministar je izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjim tijekom turističke sezone.

Ne spominje se, pritom, detaljno tko je što tu zaključio i je li, primjerice, bilo razgovora o izboru i imenovanju novog direktora Hrvatske turističke zajednice.

30. travanj 2024 16:50