StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoATLAS- PET SLOVA KOJA ŽIVOT ZNAČE

ATLAS-ovci krenuli Splitu u pohode

3. ožujka 2018. - 09:05

Rano jutros, bivši zaposlenici "Atlasa", nekadašnje vodeće turističke agencije na jugoistoku Europe, krenuli su u pohode Splitu. Nakon okupljanja ispred bazena, kolektivno su pod "radnim" nazivom ex Atlas Dubrovnik  Splitu u pohode autobusom krenuli na cjelodnevni izlet u središte Dalmacije. Međutim, neće to biti obični izlet nego nešto mnogo, mnogo više.

Naime, nakon pet do sada organiziranih već tradicionalnih druženja u Dubrovniku, gdje ih se znalo okupiti i po više od tri stotine, "Atlasovci" su odlučili ove godine šesto po redu druženje zaposlenike te agencije održati na splitskom Poljudu. Svojim dojučerašnjim kolegama u poghode je krenulo pedesetak zaposlenika, a Split je "zborno mjesto" gdje će se okupiti i doći bivši zaposlenici od Istre i Zagreba do Dubrovnika. Dolazak u Split već je potvrdilo oko dvije stotine "Atlasovaca" koji će i ovaj put pokazati i dokazati kako riječ Atlas predstavlja pet slova koja život znače.
 
Podsjetivši nas da nema tvrtke koja je za svoj Dubrovnik ali i domovinu Hrvatsku učinla više od Atlasa, krenuli su s osmijehom na licima i pjesmom na usnama. Moto druženja i u Splitu bit će prepoznatljvi, stari slogan: "Samo Atlas i Hajduk žive vječno"!

Povratak vesele družine očekuje se u kasnim večernjim satima. I što još reći nego samo: tradicija se nastavlja...


 

27. travanj 2024 16:16