StoryEditorOCM
KulturaPULITIKINE SUBOTE

Umjetnička galerija Dubrovnik poziva male kreativce: pridružite nam se u novom ciklusu besplatnih likovnih radionica u Atelijeru Pulitika

Piše Dv
28. ožujka 2022. - 14:46

Umjetnička galerija Dubrovnik započinje s trećim ciklusom Pulitikinih subota u Atelijeru Pulitika u Tvrđavi sv. Ivana. Naime, besplatne likovne radionice za djecu školskog uzrasta donose pregršt zanimljivosti kroz rad u različitim likovnim tehnikama, upoznavajući se sa slikarstvom i životom dubrovačkog slikara Đura Pulitike.

image
Miho Skvrce/UGD

- Kako nam je ova godina obljetnička godina u kojoj obilježavamo stogodišnjicu slikarevog rođenja, po završetku svih ciklusa likovnih radionica priredit ćemo izložbu radova "Od subote do subote" svih polaznika likovne radionice u Galeriji Dulčić Masle Pulitika. Ovo je nešto čemu se jako veselimo! Radionice će se održavati subotom od 10 do 11 sati u sljedećim terminima: drugog i devetog travnja 2022. Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u oba termina. Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email: ivona.simunovic@momad.hr - poručuju iz Galerije.

28. travanj 2024 20:21