StoryEditorOCM
KulturaPROGRAM ZA SVE UZRASTE

U Umjetničkoj galeriji obilježen Međunarodni dan muzeja

Piše PSD.
18. svibnja 2019. - 17:27
U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana muzeja, 18. svibnja, Umjetnička galerija Dubrovnik pripremila je zanimljiv program za sve uzraste.

Program je započeo u 10 sati i to besplatnom likovnom radionicom za djecu vezano za temu "Muzeji kao središta kulture: budućnost tradicije" koju je vodila akademska slikarica Ivana Miloglav Ivanković. U Galeriji Dulčić Masle Pulitika, u sklopu tradicionalnog programa Umjetničke galerije Dubrovnik, Subotnje kave u Galeriji, zainteresirani su se posjetitelji uz stručno kustosko vodstvo kustosice izložbe Rozane Vojvoda upoznali s radom i konceptom izložbe “Turisti” umjetnice Kristine Restović.

Osim pripremljenih programa posjetitelji uz besplatan ulaz mogu pogledati i aktualne izložbe, u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik izložbu Zlatana Vehabovića „U olovno nebo“, ali i stalni postav na kojemu su izložena izabrana djela iz bogate zbirke UGD, u Galeriji Dulčić Masle Pulitika izložbu Kristine Restović „Turisti“ te u Atelijeru Pulitika stalni postav s izborom djela Đura Pulitike iz zbirke UGD.

Također, sve publikacije u izdanju UGD, plakati i platnene torbe s logom UGD prodaju se s popustom od 30 posto.
28. travanj 2024 02:04