StoryEditorOCM
KulturaU PETAK, 3. OŽUJKA

<strong>Koncert DSO-a i mladih glazbenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića</strong>

Piše DV
1. ožujka 2017. - 14:15

Dubrovački simfonijski orkestar će u petak, 3. ožujka u tvrđavi Revelin održati koncert s mladim glazbenicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a nastupit će deset učenika - solista. Početak koncerta je u 20 sati.

Publika će moći čuti izvedbe ponajboljih učenika, a mladi glazbenici koji će imati priliku nastupiti s orkestrom su: Katarina Baule, violina; Lucija Brautović, flauta; Paula Bukvić, violina; Barbara Ćorak, flauta; Patricia Ćorak, violina; Ana Kačić Barišić, violina; Lovro Kovačević, truba; Karlo Kvesić, bariton; Jakov Sekula, violina i Marija Kristina Tomić, sopran.

Cijene ulaznica su od 50 do 100 kuna, a građani mogu iskoristiti i povlaštene cijene: 10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, za građane stare gradske jezgre i studente s kulturnom iskaznicom besplatan ulaz, te 30% popusta za građane na standardne cijene ulaznica.

Također, u tijeku je i prodaja pretplatničkih kartica za koncerte Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Cijena pojedinačnih pretplatničkih karata je 400 kuna, za umirovljenike 300 kuna, a za parove 500 kuna. Pretplatničke karte vrijede za sve koncerte u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra u 2017. godini.
 
 

27. travanj 2024 16:38