StoryEditorOCM
KulturaART RADIONICA LAZARETI

Plesni duet "Odjednom odasvuda" Bruna Isakovića i Mie Zalukar

Piše PSD.
27. lipnja 2017. - 12:30

Nakon izvedbi u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, Festival Perforacije gostuje u Dubrovniku. Naime, program festivala započeo je u Lazaretima s izvedbom koja je svoju premijeru imala u Zagrebu - „Odjednom odasvuda“ Brune Isakovića i Mie Zalukar.

Koautorski plesni duet Brune Isakovića i Mie Zalukar "Odjednom odasvuda" istražuje ukupnost utjecaja na (i)racionalne odluke i stanja te kroz pokret i susret dvaju tijela donosi spektar značenja i kvalitetu njihovog naboja na površinu. Satkani smo od svoje povijesti, naša su djela rezultat životnih iskustava, naših (ne)sigurnosti i osobnih stremljenja ka budućnosti. Odjednom odasvuda rastvara složenu strukturu naših odluka i kroz njihove procijepe pojačava vidljivost onoga što nije naočigled prisutno.

Večeras perforacije nastavljaju s programom Noć performansa u kojemu sudjeluju Nina Kamenjarin, Stipe Gugić, Goran Ristić, Ana Zorica i Nikola Iskra. Početak izvedbe je u 21 sat, a izvedbe na Perforacijama su dio inicijative "Umjetnost dostupna svima" što znači da su ulaznice su besplatne, no potrebno ih je rezervirati e-mailom na: perforacije@gmail.com

28. travanj 2024 16:31