StoryEditorOCM
KulturaU DVORANI IVANA PAVLA II

Održat će se zanimljivo predavanje i predstavljanje knjige ‘Strah od rađanja‘

Piše DV
7. studenog 2023. - 10:43

U srijedu, 8. studenog u 19.30 sati u dvorani Ivana Pavla II održat će se predavanje ‘Odgovornost za život‘ i predstavljanje knjige ‘Strah od rađanja‘ dr. Danijele de Micheli Vitturi.

O knjizi će govoriti dr. Irena  Primorac Bošnjak, za glazbeni program su zaduženi Ivan Lučić i sastav Speramus, duhovnu misao predvodit će fra Stipan Jurič, a voditelj programa je prof. Nikola Perković. Organizator događaja je Udruga ET JEŠUA.

Knjiga ‘Strah od rađanja‘ sadrži 48 kratkih zapisa za rubriku ‘Živimo u obitelji‘ u časopisu Marija, objavljenih od siječnja 2015. do ljetnog trobroja 2019. godine, opisujući strahove od životnih opredjeljenja, odluka i izazova.

Autorica Danijela de Micheli Vitturi niz godina piše za časopis Marija. Majka je šestorice sinova i dviju kćeri blizanki. Od 2004. na Radio Mariji vodi emisiju ‘Živjeti ljubav‘, a autorica je još nekoliko knjiga - ‘Obitelj – Škola ljubavi i života‘ u kojoj su objavljeni članci i radovi s obiteljskih ljetnih škola, ‘Obitelj – radost i svetište života‘ i ‘Križni put‘. Trideset godina volontira u Obiteljskom savjetovalištu pri samostanu Gospe od Zdravlja u Splitu. 

30. travanj 2024 22:57