StoryEditorOCM
KulturaORSULA FESTIVAL

Još jedan show, ovaj put Flamenco show!

Piše PSD.
31. srpnja 2017. - 19:55

Nakon subotnje rasplesane i glazbene poslastice koju nam je priredio Keziah Jones u Parku Orsula, nastavljamo s programom.
Tako će se po prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, izvesti vrhunski Flamenco show u kojem se pretaču izvaredne vokalne i plesne numere.

JOSE ENRIQUE MORENTE
Sin je nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell. Jose Enrique Morente, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta.


IRENE RUEDA
Počela je plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja.
Smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.

Nakon Flamenca Orsula festival poklanja svojim građanima 8.8. koncert trija More Love Ensemble koji će ugostiti virtuoza na gitari Maria Igreca. Ensambl je nastao kao rezultat dugogodišnjih prethodnih suradnji glazbenika, kroz koju se razvio i zajednički senzibilitet te glazbeni izričaj. Putovanje istomišljenika kroz world music, fusion i jazz glazbu.

10. svibanj 2024 10:56