StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetnakon dva poraza

Žestoka poruka Pavasovića Viskovića: ‘Ako zaj**u protiv Dinama i Rijeke priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj‘

Piše Sport SD
20. rujna 2023. - 09:57

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza Hajduka, protiv Istre 1961 i Gorice, oglasio se bivši predsjednik Nadzornog odbora kluba s Poljuda, Ljubo Pavasović Visković. Na Facebooku je napisao:

- Par dana nakon sramote u Gorici, trebalo bi nekima u svlačionici objasnit par stvari. Prva je da priliku kakvu smo imali, bojim se, nećemo imati sljedećih 7, 8 godina. Ako Agregat osvoji prvenstvo, Liga prvaka dogodine im je na izvolte. A puno je izdašnija nego do sada. Vjerojatno će se upravljački stabilizirati, HDZ će im u izbornoj godini vjerojatno početi graditi stadion, a počasni predsjednik HNS-a (i lako moguće budući Dinama) u novinama ionako Agregat opisuje kao stup HNS-a.

- Dakle, imamo Ligu u kojoj je svima financijski interes Agregatova dominacija - vidi pod do sada neutralni Varaždin i poklonjenih pola miliona EUR-a za slobodnog igrača - imamo sudačku organizaciju koju vodi autor najsramotnijeg suđenja u HR povijesti (Novak) i koja je prepuna Čulina, Bebeka, Lovrića i Pajača koji ni ne kriju animozitet prema Hajduku i imamo HNS koji s našim najboljim igračem pomete u reprezentaciji pod.

- Dakle, tikve u svlačionici morali bi shvatiti koji je trenutak jer ako zaj**u protiv Dinama i Rijeke priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj. Sada efektivno zapravo zaostajemo 4 boda (vodstvo je samo privid) i sve ispod 6 bodova u te dvije utakmice zapravo znači kraj ove sezone....a to bi bila katastrofa za klub.

30. travanj 2024 20:16