StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetdrama u radissonu

Dvije osobe završile u KBC-u Split zbog curenja klora u hotelu. Sve žurne službe su na terenu

Piše Frano Kiso/SD
9. veljače 2024. - 13:01

(13:32) Iako se u početku govorilo o tome da je zbog curenja klora u hotelu Radisson blu samo jedna osoba završila u KBC- u Split, čini se da su ipak dvije.

- Otežano disanje i kašalj simptomi su kod jednog pacijenta, druga osoba ima blaže simptome - doznajemo neslužbeno na terenu, donosi Slobodna Dalmacija. 

(13:19)

Kako su radnici hotela kazali za Dalmatinski portal, klor je uliven pogrešan spremnik zbog čega je intenzivan miris i kemikalija zavladao podrumskim prostorijama u kojima nema prozora. Radnici su pozvali vatrogasce koji pretražuju podrumske prostorije, a svi gosti i radnici su evakuirani.

Ispred zgrade hotela je nekoliko gostiju, a tamo je i policija.

RANIJE

Danas oko 12:20 sati, prema prvim informacijama, u prostorijama hotela u Splitu došlo je najvjerojatnije do curenja klora  u prostorijama povezanim s bazenom. Jedna osoba je prevezena na pružanje liječnike pomoći. Vatrogasci i policija su na terenu. s Obzirom na isparavanje i širenje mirisa, u tijeku je evakuacija osoba iz hotela.

Priopćili su to iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, a neslužbeno se doznaje da se radi o hotelu Radisson blu, bivšem hotelu Split na Trsteniku.

image

Hotel Radisson Blu

Frano Kiso/Slobodna Dalmacija
image

Hotel Radisson Blu

Frano Kiso/Slobodna Dalmacija
image

Hotel Radisson Blu

Frano Kiso/Slobodna Dalmacija
image

Hotel Radisson Blu

Frano Kiso/Slobodna Dalmacija

 

02. lipanj 2024 16:57