StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetostala je zaključana

Vatrogasci iz automobila izvukli sedmomjesečnu bebu: roditelja nije bilo na vidiku dok je trajala akcija, a onda su se pojavili sa psom u dječjim kolicima?!

Piše dv
8. lipnja 2022. - 18:07

Umaški vatrogasci na svojem Facebooku su podijelili vijest kako su danas iz osobnog automobila izvukli sedmomjesečnu bebu koja je u njemu bila zatvorena barem 45 minuta, donosi Slobodna Dalmacija.

- Na poziv policije u 12:54 poslana su dva vatrogasca sa jednim vozilom. Vidjevši u kakvom je stanju dijete, bez oklijevanja razbili smo staklo na autu, izvukli dijete i zbrinuli ga sve do dolaska hitne. Srećom dijete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu - napisali su vatrogasci te dodali kako su se pitali gdje su roditelji djeteta. 

- Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas - kazali su. 

Policijska uprava Istarska je RTL-u potvrdila da su oko 13 sati dobili dojavu o tome kako je dijete ostavljeno u automobilu te da su ga vatrogasci izvadili. U procesu su utvrđivanja svih okolnosti događaja.. 

27. svibanj 2024 08:19