StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNOĆNA ILUMINACIJA |

UOČI DANA DRŽAVNOSTI Slapovi Niagare zasvijetlili u bojama Hrvatske, poželjne destinacije za američke turiste

Piše dv
30. svibnja 2021. - 10:24

U povodu obilježavanja hrvatskog Dana državnosti američki Niagara Falls, odnosno slapovi Nijagare, prvi put u povijesti zasvijetlili su u bojama Hrvatske i to dvaput tijekom večeri 29. svibnja.

-Prekrasna noćna iluminacija u crvenoj, bijeloj i plavoj boji trajala je od 21 do 21 sat i 15 minuta te od 22 do 22 sata i 15 minuta po američkom vremenu, što po hrvatskom vremenu pada na sam Dan državnosti, 30. svibnja u ranojutarnjim satima. Hrvatska turistička zajednica prenosila je ovaj jedinstveni doživljaj putem live streaminga na svojim društvenim mrežama Croatia Full of Life koje prati milijunska publika diljem svijeta - javljaju iz Hrvatske turističke zajednice.

Ovaj atraktivni događaj, koji će dodatno skrenuti pažnju na Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koju Amerikanci preferiraju, realiziran je na inicijativu Generalnog konzulata Republike Hrvatske u New Yorku uz potporu i angažman Hrvatske turističke zajednice.

Iluminaciju slapova Niagare pozdravili su direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić i generalni konzul Republike Hrvatske u New Yorku Nikica Kopačević.

02. lipanj 2024 11:03