StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOKOMILI SE NA SIGNALIZACIJU

U domoljubnom zanosu dvojica pijanih Rusa teturala ulicom i demolirala prometne znakove u bojama ukrajinske zastave. Jedan je jurišao bez hlača

Piše DV/Marin Prvan SD
23. srpnja 2022. - 11:19

Nacionalizam ne poznaje granice ludila. To su spremno demonstrirali dva ruska patriota tako što su demolirali prometne znakove čiji je zločin bio što sadrže žutu i plavu boju - kombinaciju koja podsjeća na ukrajinsku zastavu.

Vidno alkoholizirani, usred bijelog dana i sumraka svijesti, lišili su stupove tabli koje ukazuju na pješački prijelaz, tako ugrožavajući živote svojih sunarodnjaka koji žele sigurno stići na drugi kraj ceste. Zatim su, u domoljubnom zanosu, nadmenih prsa pozirali prolazećim prometalima, koji im, čini se, nisu uzvratili očekivanim divljenjem i zahvalnošću. 

Jedan od anti-društveno angažiranog dvojca je ovoj akciji pristupio bez hlača koje je, za pretpostaviti je, skinuo pred naletom ruske propagande, ogolivši svoje neosunčane slavenske butine. Ovo je zasigurno pomoglo prolaznicima da bolje shvate njegovu neverbalnu komunikaciju destrukcije. Tako je, naime, otvoreno pokazao koliki je šu***.

23. svibanj 2024 08:48