StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetObavijest iz HAC-a

Situacija se normalizira: pogledajte kakvo je stanje na hrvatskim autocestama

Piše dv
28. veljače 2023. - 11:50

Iz Hrvatskih autocesta obavještavaju o treutnom stanju prohodnosti na svim autocestama. Situacija se normalizira tako da na autocestama A1, A3, A4 i A5 nema ograničenja. 

Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A6, od čvora Delnice do čvora Kikovica u oba smjera zabrana je prometa za sva vozila osim osobnih vozila. Zbog zimskih uvjeta na D3 teretna vozila s priključnim vozilom isključuju se na odmorištu Vukova Gorica za smjer Rijeka i prije čvora Kikovica za smjer Zagreb. Za ostala vozila na koja se odnosi zabrana zbog olujnog vjetra na autocesti A6, promet se vodi alternativnim pravcima preko D3.

Zbog jakog vjetra zabrana prometa na dionici autoceste A7, od čvora Draga do čvora Smrika, zatvorena je za I. skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s prikljucnim vozilom), otvorena za dostavna vozila, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i osobna vozila. Na A10 i A11 nema ograničenja. 

Zbog jakog vjetra, dionica D102 (most Krk) zatvorena je za I. skupinu vozila (ograničenje za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom) otvorena za osobna vozila, dostavna vozila, kombi vozila do visine 1,9 m, kombi vozila sa prikolicom i kamioni s ceradom do 6 tona.

27. travanj 2024 05:46