StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMOŽE IM BIT‘

Razmažene brazilske zvijezde iritiraju ‘tik-tok‘ plesom na travnjaku, jedu ‘zlatne odreske‘, u Katar dovode osobne frizere koji ih šišaju ‘zlatnim‘ mašinama...

Piše Pero Smolčić
9. prosinca 2022. - 09:07

Brazilce ili volite ili ne volite. Nema između. 

Sada su nam dodatno u fokusu, makar je riječ o globalnim zvijezdama s kojima se po bespućima interneta susrećemo svakodnevno. No,  fokus je javnosti zadnjih dana došla njihova razmaženost i bahatost.

I u njihovoj domovini mnogi ne vole način na koji se ponašaju, a u svijetu ih nazivaju "tok-tok zvijezdama, dijelom zbog njihova plesa nakon što zabiju gol, a koji je obišao svijet.

No, nije ples jedini "tik-tok" atribut. Brazilci, doduše, prilično dobro "plešu" i na travnjaku, oduševili su svijet svojim nogometnim umijećem, pa se može kazati kako imaju pravo i opustiti se. 

No, treba li baš jesti tomahawk odrezak posut zlatnim listićima? 

Gabriel Jesus, Vinícius Júnior, Éder Militão i Bremer zajedno s veteranom, "pravim" Ronaldom, otišli su na "zlatni" tomahawk šefa Nusret Gökçea poznatog po nadimku "Salt Bae". Dam to je onaj tip koji soli meso iznad vas, dok mu sol pada preko lakta. Zašto?

I to nije sve, tu je i set noževa, glasila je reklama. A kod Brazilaca tu je i "set škara". Onih frizerskih. Naime, Neymar je prije utakmice s Južnom Korejom odlučio promijeniti frizuru, "izblajhati" se, a to valjda ne može napraviti nitko nego njegov osobni frizer - Nariko. Tip koji ima salon u Brazilu, ali i u Parizu gdje ga je Neymar i upoznao, doletio je da bi odradio frizuru na pravi način. Ošišao je i ostale Brazilce, između ostaloga i legendarnog Cafua, sve je to na Instagramu očito popularnog frizera. Treba li naglasiti kako je i mašina za šišanje - zlatna.

Eto, možda toliko zlata Brazilce dovede i do zlatne medalje. A možda sav taj šušur padne u vodu danas, oko 18 sati.

28. travanj 2024 08:56