StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetLAPADSKA OBALA

Pašalić uzvratio Frankoviću: Ovakvim izjavama gradonačelnik želi prikriti nezakonite radnje, a sada skuplja političke ‘poene‘, ali neće ih skupljati na meni!

Piše Anđelka Kelava
7. veljače 2022. - 15:10

Nakon što je gradonačelnik Mato Franković objavio jutros na svom Facebook profilu post pod nazivom 'Izazovi Lapadske obale 3' u kojoj obavještava javnost kako je Grad primio novi zahtjev prema kojem Franjo Pašalić od Općinskog suda u Dubrovniku traži da se radovi na Lapadskoj obali zaustave, i to po drugi put.Franković optužuje Pašalića kako radi kontra Grada i ne poštuje ga.

Zamolili smo vlasnika Marine Frapa Franja Pašalića za komentar:

-Ovo što izjavljuje gradonačelnik Franković je samo zbog toga da se opravda kako on ne bi ispao kriv. Također ovakvim izjavama želi prikriti nezakonite radnje i da je građevinska dozvola bespravno izdana. Sada skuplja političke poene, ali neće ih skupljati na meni. Od kada sam se vratio iz Njemačke poduzetnik sam povratnik i sve radim po zakonu. Još jednom ističem kako sam od početka bio za Lapadsku obalu i da je svima u interesu da se ona i  završi. Prepustimo sudu da kaže zadnju riječ - kazao je Pašalić.

Podsjetimo, nakon što je Upravni sud u Splitu obustavio radove na fazi tri i četiri, Visoki upravnii sud u Zagrebu odluku splitskog Suda proglasio je nezakonitom i radovi su nastavljeni. Međutim, Pašalić ponovo pokušava pravnim putem zaustaviti radove jer smatra da su se radovi na  Lapadskoj obali proširili na njegovom koncesijskom području.

23. svibanj 2024 17:24