StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOČEKUJE SUSPENZIJU

Ovo je policajka s kojom je monstrum iz BiH navodno bio u vezi: Policija istražuje je li mu otkrila gdje je Nizama

Piše Marijan Brala/JL
14. kolovoza 2023. - 23:17

Ured glavnog tužitelja i vodstvo Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona (TK) danas su održali hitan sastanak na kojem je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim kaznenim djelom nasilja u obitelji u slučaju Nizame Hećimović koju je prije tri dana ubio Nermin Sulejmanović i sve prenosio uživo na Instagramu, piše Jutarnji list. 

Sulejmanović je ubio ukupno tri osobe, tri ranio, a zatim, nakon višesatne potrage, počinio samoubojstvo.

No, sada se utvrđuje je li netko i tko je od pripadnika MUP-a TK javio Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tete i kakva je uloga DŽ.S., policijske službenice PU Gradačac u cijeloj priči.

"Avazu" je neslužbeno potvrđeno da je trostruki ubojica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi s policajkom DŽ.S., za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama s kćerkicom.

DŽ.S., koja se nalazi izvan granica BiH, točnije na ljetovanju u Italji, sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak zbog veza sa Sulejmanovićem.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita kaznena djela, između ostaloga, i za pokušaj ubojstva prije 15-ak godina, što je DŽ.S. znala i svejedno je s njim bila u vezi. Sada se provjerava i njena uloga u ovom predmetu.

Policija i Tužiteljstvo, kako saznaje "Avaz", istražuju još jednog policijskog službenika, koji je također imao kontakte sa Sulejmanovićem.

02. svibanj 2024 11:28