StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKAKAV PRIZOR!

NOSTALGIJA NA NAJJAČE Susret ljubitelja kultne Vespe u Zadru nije mogao proći bez Vespa kluba Dubrovnik!

Piše Tekst i foto: Vespa klub Dubrovnik
11. rujna 2018. - 19:53
8 članova Vespa kluba Dubrovnik prošli je vikend prisustvovalo već 11. Crovespi koja je ove godine bila organizirana u Zadru od strane istoimenog Vespa kluba, javljaju naši Vespaši.

"Za razliku od 2008. kad je zadnji put organizirana u Zadru i posjetilo je 44 sudionika ove godine je imalo čast prisustvovati preko 400 vespaša i to iz 16 različitih država. Kao i obično bilo je ludo i nezaboravno. Nakon okupljanja na Trgu pet bunara i doručka u 10 sati, kolona od oko 400 Vespi napravila je svečani defile oko cijelog Poluotoka te dalje sve do Gaženice odakle su izvanrednom trajektnom linijom otišli u Preko.

Nakon iskrcaja nastavili su vožnju preko cijelog Ugljana i Pašmana sve do mjesta Tkon, gdje je bio organiziran ručak za sve sudionike, nakon čega su sudionici imali slobodno vrijeme za razgledavanje otoka, kupanje i druženje. Povratak u Zadar bio je oko 18 sati, gdje je organizirana i svečana večera za sve sudionike u jednoj od dvorana ŠC Višnjik uz glazbu uživo. Nakon večere druženje i zabava nastavljeni su u staroj gradskoj jezgri.

Sve pohvale Vespa klubu Zadar na odličnoj organizaciji, a članovi Vespa kluba Dubrovnik najavljuju odlazak i dogodine na Crovespu koja se organizira u Zagrebu."
27. travanj 2024 08:27