StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetRODITELJI GDJE STE?

Nasred ceste u Zagrebu pronađen ostavljeni dječačić! Policija: Ako bilo što znate, javite se

Piše dv
30. kolovoza 2023. - 15:06

Roditelji, gdje ste? Javite se na 192 ili u najbližu policijsku postaju - ukratko je apel PU zagrebačke koja već satima intenzivno nastoji riješiti slučaj pronađenog mališana bez ikakve pratnje odraslih danas u zagrebačkom Vrapču.

Kako doznajemo, oko 11.35 sati na telefon 192 policija je zaprimila dojavu građana kako na početku Aleje Bologna sam samcat stoji jedan mališan, vrtićke dobi. Otprilike starosti pet godina, donosi Jutarnji list

U vrijeme pronalaska dječačić je bio odjeven u kratke hlače, potkošulju i tenisice, a s obzirom da je vrijeme u Zagrebu zahladnilo te kiši, svakako je bio neprikladno obučen za trenutnu vremensku situaciju.

Dodatni problem je što dječak ne komunicira i ono što kaže je nerazgovjetno.

Zahvaljujući građanima koji su promptno reagirali, dječak je sklonjen s ulice te se trenutno nalazi u Centru za socijalnu skrb Susedgrad.

Iz PU zagrebačke su potvrdili nam dojavu te kažu da je dijete trenutno zbrinuto u Hrvatskom zavodu za socijalni rad te usput apeliraju na građane ako imaju korisnih saznanja oko nestanka izgubljenog dječaka, da se jave na 192.

27. travanj 2024 10:21