StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPronašlo ga osoblje

Muškarac u Srbiji preminuo tijekom seksa u hostelu s mlađom ženskom osobom. Da žena nije odmah pobjegla, nego pozvala pomoć, možda bi i preživio? Pored kreveta je pronađena čaša

Piše dv
4. studenog 2022. - 16:41

Muškarcu (60) iz Čačka, pozlilo je tijekom intimnog odnosa u hostelu s mlađom ženskom osobom, nakon čega je preminuo. Dovezen je u bolnicu u kasnim popodnevnim satima, ali bez znakova života. Pokušana je reanimacija, ali muškarcu nije bilo spasa, piše Mondo.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

"Policija je u hotelskoj sobi pored njegovog tijela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta tvar nepoznatog porijekla. Pretpostavlja se da je je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu", kaže za Mondo.rs sugovornik  upoznat s detaljima istrage i dodaje:

"Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znakove života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspješno. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije."

"Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć. Nije isključena mogućnost da bi nesretni čovjek preživ o da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobjegla. Sumnja se da je preminulom pozlilo tijekom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona vjerovatno uplašila. Nije otkriveno tko je žena", kazao je upućeni sugovornik za Mondo.rs.

06. svibanj 2024 14:55