StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetIvo Jerković, predsjednik MO Komarna

Most nam donosi turistički procvat! Bit će to spektakl za pamćenje, bit će obilje janjaca i glazbe

Piše Anđelka Kelava
25. srpnja 2022. - 20:46

Od početka gradnje Pelješkog mosta često smo  se obraćali predsjedniku Mjesnog odbora Komarna Ivu Jerkoviću. Uvijek je bio susretljiv i pri ruci kada nam je  trebala informacija ili bilo koja druga pomoć. Ne krije oduševljenje završetkom gradnje, a evo što kaže o značaju ove velebne građevine:

 -Pripremamo veliki spektakl za otvorenje mosta! Bit će obilje janjaca, organizirat ćemo glazbu. Uglavnom, bit će to spektakl za pamćenje. A što se Kineza tiče, oni  najavljuju vatromet koji dosad nikad nije viđen na ovim prostorima.

Sve plaže u Kleku će biti pune, a završetak mosta značit će puno za Komarnu, imamo turističku šansu stoljeća. Za nas otvaranje mosta znači puno, dobili smo novi uzlet. Pelješac je bliže, Dubrovnik također, imamo sada raznovrsnu ponudu nadohvat ruke, od vrhunskih vinogorja do otoka. Cijeli ovaj kraj će sigurno turistički procvasti. Već sad vidimo da se svaki termin koji se oslobodi čim se otkaže rezervacija, napuni za par dana, tako da nema slobodnog mjesta ovog ljeta- poručuje Ivo Jerković, predsjednik Mjesnog odbora Komarna.

08. svibanj 2024 21:18