StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetuzrok smrti još nije poznat

Kćerka pacijentice koja je preminula čekajući operaciju nakon pada s bicikla svojom pričom potresla Hrvatsku, sada su se oglasili iz zagrebačke bolnice: ‘Dobila je svu njegu‘

Piše dv
10. kolovoza 2022. - 15:04

Nakon što je kćerka pacijentice iz Siska, koja je prebačena u zagrebačku bolnicu i ondje preminula, u javost iznijela svoje bolno iskustvo oglasili su se iz KBC-a Sestara milosrdnica, donosi Slobodna Dalmacija.

Ispovijest Hrvatice: ‘Moja majka je pala s bicikla i ogrebala ruku. Jutros je preminula u bolnici. Zdrava i vitalna žena operaciju nije dočekala!‘

Ističu kako će uzrok smrti pacijentice iz Siska, koja je od 1. kolovoza 2022. bila na liječenju u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu biti poznat poslije histoloških nalaza na Zavodu za sudsku medicinu.

- Pacijentica iz Siska s povrijeđenom zdjelicom, u dogovoru s liječnikom Opće Bolnice u Sisku, premještena je 1. kolovoza 2022. godine na daljnje liječenje u Kliniku za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu.

Tijekom boravka u Klinici za traumatologiju pružena joj je sva odgovarajuća medicinska skrb u skladu s njenim zdravstvenim stanjem i uobičajenim procedurama, uključujući i ciljanu antibiotsku terapiju zbog dijagnosticirane bakterijske upale urinarnog trakta.

Sve poduzimane radnje bile su s ciljem pripreme pacijentice za izvođenje rekonstrukcijskog operacijskog zahvata na povrijeđenoj zdjelici koji se prema svim stručnim smjernicama izvodi unutar 3 tjedna, a optimalno izmedu 10 do 14 dana. Nažalost, 9. kolovoza kod pacijentice je nastupila smrt, a uzrok će biti poznat poslije histoloških nalaza koji se provode na Zavodu za sudsku medicinu, o čemu će biti obaviještena obitelj pokojnice, a potom i zainteresirana javnost - poručuju iz KBC-a Sestara milosrdnica.

------------------

Priču kćeri preminule možete pročitati u nastavku:

 

26. travanj 2024 18:48