StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetZAVRŠENA ISTRAGA

Državno odvjetništvo u Splitu odbacilo kaznenu prijavu koju je protiv Severine podnijela sestra Marijana! Evo i zašto

Piše dv
20. lipnja 2023. - 15:10

Severina Vučković je od Općinskog državnog odvjetništva u Splitu dobila obavijest da je 5. lipnja 2023.g. odbačena kaznena prijava protiv nje, koju je podnijela njezina sestra Marijana Popović u kolovozu prošle godine.

Vijest je našoj redakciji poslala Jasminka Biloš, punomoćnica Severine Vučković.

"Molim Vas da u skladu s čl. 40., čl. 41. i čl. 55.st. 1. i 2. Zakona o medijima objavite informaciju: Kaznena prijava protiv Severine Vučković radi tjelesne ozljede čl. 117.st.2. KZ-a odbačena je Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 5. lipnja 2023.g. Kir-DO784/2022".

image

Odbačaj optužbe

Kako se navodi u sudskom dopisu, odluka je donešena "jer nakon dovršetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno kazneno djelo". 

"Drago nam je da je istraga završena i da je DORH odbacio prijavu. Naime, iako je Severina bila žrtva svoje sestre, ona je odlučila da ne želi Marijanu "vući po blatu" te nismo poduzimali nikakve daljnje radnije. Drago nam je da je istraga pokazala ono što smo od početka tvrdili, odnosno da nema nikakve osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela. Očekivali smo ovakav ishod, zaključila je odvjetnica Biloš u komentaru za Večernji list. 

- Nema obitelji koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini srca obitelji, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili - kazala je na račun nemilog incidenta splitska pjevačica u intervjuu koji je dala za srpski Story početkom godine.

image
Duje Klarić/Cropix

Podsjetimo, Severinu je prijavila njezina sestra Marijana koja je tvrdila da ju je pjevačica fizički napala i to pred njihovom majkom, što je odjeknulo kao bomba u svim medijima. 

Marijana je tad tvrdila da joj je Severina nanijela ozljede, a Severina je pokazala i vlastite ozljede koje joj je, tvrdila je, nanijela sestra.

Tad se oglasila i njihova majka Ana koja je rekla da se Marijana sama ozlijedila i da joj ovo nije prvi put da je prijavila sestru.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru" - rekla je gospođa Ana tada za Jutarnji list.

image

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš

Goran Mehkek/Cropix
03. svibanj 2024 12:23