StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetVREMENSKA PROGNOZA, STANJE NA CESTAMA I PROMET NA MORU

Cijeli dan kiša, ali glasovanje je naša građanska dužnost

Piše DV
22. prosinca 2019. - 09:26
Prema vremenskoj prognozi, danas će cijeli dan padati kiša, a moguća je i grmljavina. Nije baš neko vrijeme za izaći na birališta, posebno Dubrovčanima koji već poslovično po ovakvom vremenu ne vole izlaziti, ali glasovanje je naša građanska dužnost. Temperature se očekuju oko 16 stupnjeva C, što je dosta toplo za ovo doba godine.
Sutra, u ponedjeljak, nastavlja se kišovito vrijeme u jutarnjim satima, dok popodne najavljuju tek oblačno nebo, s temperaturama oko 11 stupnjeva C.
Iz HAK-a upozoravaju da su kolnici mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog vjetra u prekidu su - katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Rab-Lun (Tovarnele)-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka; brodska linija: Komiža-Biševo, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ, Zadar-Preko; trajektne linije: Prizna–Žigljen, Split-Stari Grad, Sumartin-Makarska, Ubli-Vela Luka-Split, Drvenik-Sućuraj, Prapratno-Sobra, Biograd-Tkon.
28. travanj 2024 08:20