StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNavodno slučajno

Bizaran incident na američkoj autocesti: Iz kamiona ispala kutija puna čavala, za koju minutu zavladao je potpuni kaos! Vulkanizeri se nisu mogli obraniti od poziva

Piše dv
26. listopada 2022. - 08:48

Bizaran incident dogodio se na autoputu 405 u blizini Los Angelesa, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, donosi Slobodna Dalmacija.

Čak 36 automobila s izbušenim gumama odjednom je stalo i stvorilo totalni kaos u prometu. Kako javlja američka televizija ABC7, kutija s čavlima, ili po dalmatinski, brokvama, pala je s jednog od kamiona, a onda je nastao kaos.

Naime, kako je prikazano na videosnimci iz zraka, pojedini vozači su ipak uspjeli zamijeniti puknutu gumu, ali neki nisu imali rezervnu, nisu je znali zamijeniti ili im je puklo više puta, pa su bili osuđeni čekati pomoć. 

Žestoka rasprava izbila je malo nakon što su objavljene vijesti. Navodno je bivši zaposlenik mehaničarske radionice izjavio šokantnu izjavu. 

- Jednom mi je nadređeni rekao da zgrabim brokve i bacim ih kroz prozor za vrijeme ručka kad sam odlazio s posla - kazao je.

Međutim, policija je zaključila da ovaj incident nije namjerno izazvan. Pogledajte kaos kojega je pad sporne kutije izazvao na autocesti... 

26. travanj 2024 21:34