StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBRAVO ZA pilota i stručnjaka za zrakoplovstvo

Avijacijski ‘Oscar’ američkog udruženja zasluženo otišao Tončiju Peoviću:‘ Divno je dobiti priznanje od američkih kolega, ali te naša carina brzo prizemlji...‘

Piše dv
7. srpnja 2022. - 17:27

Naš poznati i uvaženi aviostručnjak, pilot, analitičar, nekadašnji direktor dubrovačke Zračne luke dobitnik je svojevrsnog avijacijskog Oskara 'Leadership Award'. Peović je dugo vremena surađivao sa američkim Udruženjem izvršnih američkih direktora (American Association of Airport Executives), koje okuplja direktora i rukovodstva njihovih aerodroma, a Peović je bio i potpredsjednik tog udruženja. Ovaj Oskar je iznimno priznanje, ali Peovića je dočekalo i jedno iznenađenje.

image

Tonči Peović - oskar

 

- Ono kada te američke kolege obraduju i dodijele ti avijacijskog Oskara i pošallju krasnu plaketu, ali te hrvatska carina prizemlji demostrirajući gdje živiš i na plaketu ti opali 390 kuna carine. Pazite da vam familija ne pošalje ove godine božićne čestitke jer bi mogli platiti carinu na njih - napisao je Peović uz fotografiju 'Oskara' i računa koji mu je poslala carina.

26. travanj 2024 06:52