StoryEditorOCM
Crna kronikaDETALJI POKUŠAJA UBOJSTVA U PLATU

Oporavlja se muškarac kojega je nožem napala partnerica

27. lipnja 2018. - 17:37

-Teško ozlijeđeni pacijent koji je jučer navečer iz Župe dubrovačke doveden u Opću bolnicu Dubrovnik trenutačno se nalazi na bolničkom Odjelu intenzivne njege, a dobra vijest je kako je njegovo zdravstveno stanje stabilno.
Izjavio je to ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr Marijo Bekić o epilogu ljubavne svađe do koje je u Platu, istočnom naselju Župe dubrovačke došlo u utorak 26. lipnja navečer oko 20,30 sati u jednoj obiteljskoj kući.
Glasnogovornica PU dubrovačko- neretvanske Andrijana Biskup je potvrdila kako je Župljanina (51) tijekom verbalne prepirke, hladnim oružjem ozlijedila Dubrovkinja (46) i tom prigodom mu nanijela teške tjelesne ozljede. Policija je potvrdila da je riječ o nožu a ozljeda se nalazi u području trbuha. Žena je uhićena, a potom dovedena u sjedište dubrovačke PU "Villa Palmu" na kriminalističko istraživanje. U trenutku pisanja teksta krim- istraga je još trajala a doznali smo da srećom ni jedan vitalni organ nije ozlijeđen nožem. Najavljeno je da će po završetku istrage, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju, osumnjičena biti dovedena dežurnom državnom odvjetniku. Kratko potom bit će dovedena sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku koji će joj, kako se očekuje u odnosu na slične incidente, odrediti istražni zatvor.
Neslužbeno smo doznali da je ozlijeđen umirovljeni hrvatski branitelj Štefi K. zvani (51), inače poznat po statiranju u brojnim filmpovima koji su se snimali na dubrovačkom području. Ozlijeđeni muškarac je, kako doznajemo već neko vrijeme razveden, a nožem ga je u obiteljskoj kući u Platu napala Tijana M., inače bukerica brodskih izleta koja katkad radi u Cavtatu ili u dubrovačkom starom gradskom Portu.

28. travanj 2024 09:15