StoryEditorOCM
Crna kronikaNESREĆA NA D-8|

PROMETNA U ORAŠCU Dijete zadobilo teške tjelesne ozljede

Piše dv
9. svibnja 2020. - 19:22
Oko 17,46 sati na državnoj cesti D-8, odnosno Jadranskoj magistrali, došlo je do prometne nesreće na predjelu Orašca kojom prilikom je teže ozlijeđeno jedno 9- godišnje dijete.

Prema prvim, neslužbenim podacima koje smo dobili o ovoj nesreći, doznali smo kako je u naletu osobnog vozila osječkih registracija, koje se kretalo iz smjera Dubrovnika prema graničnom prijelazu u Zaton Dolima, dijete ozlijeđeno dok se nalazilo na biciklu kojim je dijete neočekivano "izletjelo" pred vozilo. Prema prvim podacima automobilom je upravljala policijska službenica koja je išla na posao, a kao suputnici u njezinom vozilu nalazila su se još dvojica službenika Granične policije PU dubrovačko- neretvanske na istom graničnom prijelazu.
    
 Ozlijeđeno dijete je kolima Službe Hitne pomoći žurno prebačeno u Opću bolnicu Dubrovnik gdje mu je pružena adrekvatna liječnička pomoć. Očevidom rukovodi zamjenik općinskog državnog odvjetnika Ante Vetma i više detalja o nesvakidašnjoj nesreći bit će poznato po okončanju očevida na mjestu nesreće.

Prema izjavi ravnatelja bolnice Marija Bekića, koju je dao za HRT, dijete je zadobilo teške tjelesne ozbljede, posebno glave i  nalazi se na jedinici Intenzivnog liječenja. 
30. travanj 2024 22:58