StoryEditorOCM
Crna kronikaPREKO GRANICE

Iz gaćica izvadio 3 pvc vrećice s 31,5 grama marihuane

Piše DV
2. listopada 2018. - 14:16
Na međunarodnom graničnom prijelazu Metković, policija je jučer imala posla s mladim, 24-godišnjim državljaninom Srbije kojem je tijekom pregleda vozila srbijanskih nacionalnih oznaka zapljenjen 31,5 gram marihuane.

"Pregledom vozila i osobe koja je pristupila graničnoj kontroli, isti je iz donjeg rublja izvadio i predao 3 pvc vrećice s ukupno 31,5 grama marihuane. Droga je oduzeta, dok je navedena osoba uz kaznene prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dovedena pritvorskom nadzorniku", priopćila je Davorka Bečić, glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U proteklih tjedan dana, policija je kod 17 osoba pronašla manje količine marihuane, amfetamina, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga. Radi se o pet hrvatskih i 12 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika i Opuzena. Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga, navodi Bečić.
27. travanj 2024 13:58