StoryEditorOCM
TenisTENIS

LUCIJA ĆIRIĆ BAGARIĆ Europsko polufinale

28. studenog 2016. - 22:06

Lucija Ćirić Bagarić je igrala polufinale europskog turnira treće kategorije za uzrast do 12 godina u Širokom Brijegu, koji je okupio igračice iz dvanaest država. Među četiri najbolje tenisačica Dubrovnika stigla je s tri pobjede bez izgubljenog seta. Redom, prvo je dobila Melissu Yakup Pour iz Turske sa 6:2 i 6:4, potom Najdu Hukić iz BiH bez izgubljenog gema te u četvrtfinalu Dariu Shuvyrdenkovu iz Rusije sa 6:1 i 6:1. U polufinalu je od Dubrovkinje sa 6:3 i 6:4  bila bolja Fatma Idrizović iz Srbije, koja je osvojila turnir.

U glavnom turniru nastupila je još jedna Dubrovkinja, Manuela Mijović, članica Tenis kluba Ragusa, koja je u 1. kolu poražena od Suane Tucaković iz BiH sa 6:1 i 6:1. Leticia Tarocco, također članica Raguse, nije uspjela proći kvalifikacije.

Sve tri Dubrovkinje igrajući s igračicama iz drugih država (Lucija Ćirić Bagarić s Ancom Alexiom Todoni iz Rumunjske, Leticia Tarocco s Leontinom Stojanović iz Slovenije, a Manuela Mijović s Kristinom Božović iz Crne Gore) nisu uspjele ostvariti pobjedu u turniru parova.

28. travanj 2024 02:06