StoryEditorOCM
RukometRUKOMET

PRVA HRVATSKA LIGA - JUG (M) Hita Dubrovnik prema željenom cilju!

14. listopada 2018. - 00:46
Nadigrao je Dubrovnik u Gospinom polju Hrvatski dragovoljac. Slavio s velikih osam razlike (27:19), te u 3. kolu južne skupine Prve hrvatske lige ostvario treću pobjedu. Momčad trenera Silvija Ivandije i dalje je na vrhu tablice sa stopostotnim učinkom. 

Podsjetnik, Dubrovnik je na startu svoje treće sezone u južnoj skupini Prve hrvatske lige dobio Kozalu kod kuće sa šest razlike (29:23), a potom slavio s pogotkom razlike u gostima kod novaka u ligi, crikveničkog Mornara (29:28). Prvi put sezonu u ovom rangu natjecanja otvorio s dvije pobjede, a sad ih ima tri. 

Dubrovnik je pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca izborio u sastavu: Luka Morović, Marino Knez (1), Leo Brnin (3), Zvonimir Srna (7), Teo Putica (4), Nikša Bušlje, Luko Bevanda (2), Kristijan Janđel, Paolo Bašica, Anes Avdić, Toni Barišić, Tomislav Radić (4), Hrvoje Lončarica (2), Maro Dabelić (1) i Ivan Dobrić (3). Gosti su vodili s 1:0, 2:1 i 3:2. Nakon toga su uspjeli izjednačiti na 4:4 i 5:5, ali nakon što je domaćin s dva pogotka u nizu poveo sa 7:5, više se nisu uspjeli vratiti iz minusa. Dubrovnik je najveću prednost imao pred kraj utakmice kada je vodio s jedanaest pogodaka razlike (25:14).

- Naporno treniramo kako bi ostvarili glavni cilj, osvojili prvo mjesto te se plasirali u Premijer ligu - ističu rukometaši Dubrovnika, koje u 4. kolu čeka gostovanje protiv Solina, a nakon toga im u Gospino polje dolazi Trogir.
28. travanj 2024 06:21