StoryEditorOCM
OstaloBADMINTON

ZADNJI KRUG HRVATSKOG KUPA Tri medalje za Dubrovnik

31. listopada 2018. - 12:07
Barbara Janičić osvojila je zlato u mješovitim parovima na posljednjem krugu Hrvatskog kupa u kategoriji do 17 godina, koji je održan u Zagrebu. Uspjeh je ostvarila igrajući s Bornom Vadljom, članom Međimurja iz Čakovca. U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija članica Dubrovnika bila je treća.

S medaljom iz Zagreba od članova Badmintonskog kluba Dubrovnik vratili su se još Lučia Galjer i Davor Makivić, koji su bili treći u mješovitim parovima u uzrastu do 13 godina. U pojedinačnoj konkurenciji Davor Makivić, Patrik Karamatić, Niko Šumić i Patrik Konjuh nisu uspjeli izboriti četvrtfinale, a što je u konkurenciji igračica uspjelo Lučii Galjer, koja je na kraju zauzela peto mjesto. Patrik Karamatić igrajući sa Stelom Devčić iz zagrebačkog Medvedgrada 1998. zauzeo je sedmo mjesto. Pojedinačno, Karamatić je bio jedanaesti, Makivić četrnaesti, Šumić šesnaesti, a Konjuh devetnaesti.

U uzrastu do 15 godina nastupili su Nika Masle i Marko Janičić. Masle je bila deseta, a Janičić je zauzeo jedanaesto mjesto. U mješovitim parovima Masle i Janičić su zauzeli osmo mjesto.
 
28. travanj 2024 07:10