StoryEditorOCM
OstaloZLATNI U GRADSKOJ VIJEĆNICI

Taekwondaši Sharka oduševili sve, čestitali im i gradonačelnik, te pročelnik: ‘Zaista impresivan broj medalja!‘

Piše Tonči Vlašić
27. ožujka 2024. - 11:36
Zlatni taekwondaši Sharka s trenericama Sanjom Rosandić i Dariom Margetom kod gradonačelnika Mata Frankovića i pročelnika Dživa Brčića

Sve ih je više i više na prijemu u gradskoj vijećnici. Taekwon-do klub Shark je na nedavno održanom državnom prvenstvu, koje je bilo u Šibeniku, prvi put s dvoznamenkastim brojem zlatnih. Na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja stajali su Maroje Capurso, Luči Popara, Nina Vukanović, Laura Obad, Antun Kresić, Gita Vlašić, Ante Musić, Iris Radulj, Nikola Tomić, Sandro Čikato Sofija Pikić. Uz to su Popara i Capurso bili najbolji natjecatelji u kategoriji djevojčica odnosno dječaka.

Dubrovački klub pak nikad tako visoko kad su se zbrojili svi rezultati. Unatrag tri prvenstva bio je treći, prvi put na pobjedničkom postolju u poretku klubova, zatim dva zadnja puta klupski četvrti, a sad klupski doprvak Hrvatske, koji je u konkurenciji natjecatelja iz petnaest klubova u Šibeniku osvojio ukupno 45 medalja.

Gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Dživo Brčić su dočekali zlatne Sharkovce, te njihove trenerice, Sanju Rosandić i Dariu Margetu, te im čestitatli na njihovom do sad najvećem uspjehu. 

- Zaista impresivan broj medalja - istaknuo je gradonačelnik. 

26. travanj 2024 16:45