StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

SVI U METKOVIĆ Tko neće igrati na 24. Božićnom turniru?

Piše PSD.
11. studenog 2016. - 14:47

Škola nogometa Nogometnog kluba Neretva Metković uz pomoć Ustanove za kulturu i sport Metković te Turističke zajednice grada Metkovića organizator je 24 Božićnog malonogometnog turnira, koji počinje u petak, 2. prosinca u Sportskoj dvorani u Metkoviću i traje do 29. prosinca.

Prijave se primaju do ponedjeljka, 28. studenoga kada će se u 18 sati u Sportskoj dvorani u Metkoviću održati izvlačenje parova. Kotizacija za seniorski turnir iznosi 1.000 kuna, a za juniorski turnir 700 kuna. Ukupni nagradni fond seniorskog turnira je 56.000 kuna, a juniorskog turnira 9.700 kuna. Pobjednik seniorskog turnira dobit će 40.000 kuna, a juniorskog turnira 6.000 kuna. Utakmice se igraju po futsal pravilima. Prijave (te sve dodatne informacije) mogu se dobiti putem facebook stranice turnira ili na mobitel broj 099/359-0011.

Prošlogodišnji turnir u seniorskoj konkurenciji osvojila je momčad Vina Pilač, koja je u fnalu sa 4:2 bila bolja od HVIDRA Mostar, dok je treće mjesto zauzela momčad Jerry Hattrick. Najbolji vratar je bio Haris Skuhan (HVIDRA Mostar), najbolji strijelac sa 6 pogodaka Ante Babić (Jerry Hattrick), a najbolji igrač Duško Martinac (Vina Pilač). U juniorskom turniru najbolji je bio Bakovac Podprolog, drugi Caffe bar Jimmy Woo Grude, a treći Žrnjevo City bar Neum. Sva tri pojedinačna trofeja pripala su igračima pobjedničkog sastava: Marinko Vuković je bio najbolji vratar, dok je Milivoj Govorko s 12 pogodaka bio najbolji strijelac, a ujedno i najbolji igrač turnira.

Generalni pokrovitelj turnira je Vip Fibis mobile, pokrovitelji Dubrovnik Plin, Tiskara pečat, Poljopromet Metković, Croatia osiguranje i benzinske pumpe Oktan, dok su medijski pokrovitelji Dubrovački vjesnik i Radio Narona Metković.

27. travanj 2024 21:53