StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG

Sve je bilo dobro nakon prvog poluvremena...

2. listopada 2016. - 22:53

Duba Konavoska je vodila nakon prvog poluvremena sa 4:1 u Splitu protiv Ustanika, ali je na kraju domaćin ostvario uspjeh, bio bolji sa 5:4, i to je pogodak, koji mu je donio sva tri boda postigao 17 sekundi prije kraja.

Debitant u južnoj skupini Druge hrvatske malonogometne lige, prošlogodišnji prvak Županijske lige, koji je nakon toga bio uspješan u kvalifikacijama za popunu višeg ranga, nije bio kompletan u Splitu na startu nove sezone. Nedostajali su mu igrači, koji su članovi i klubova velikog nogometa. Tri pogotka za Dubu Konavosku protiv Ustanika postigao je Antonio Tomić, a jedan Maro Kalauz (na slici).

Za razliku od Dube Konavoske, drugi predstavnik naše Županije u ligi, Porto Tolero je bio uspješan na startu nove sezone. U pločanskom Domu Sportova je sa 6:3 bio bolji od Maješa. Već u prvom poluvremenu su Pločani stekli osjetnu prednost (5:1). Saša Burđelez je tri puta zatresao mrežu Mejaša, a po jednom Ivan Arar, Ivan Petrović i Tomislav Domić za prva tri boda Porto Tolera u sezoni 2016./17.

U 2. kolu, u petak, 7. listopada s početkom u 19.30 sati, u dvorani Osnovne škole Gruda ogledat će se dva kluba iz naše Županije: Duba Konavoska dočekuje Porto Tolero.

28. travanj 2024 13:28