StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

SUPER ZANIMLJIVO U GOSPINOM POLJU OD 19 SATI Hrvatski prvak i sudionik elitne runde europske Lige prvaka, koji nakon 4. kola ne zna za pobjedu u Prvoj ligi, gost Squarea!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
7. studenog 2017. - 13:24

Četiri dana nakon što su u 4. kolu izgubili 2:1 od lidera, Split Tommyja, i to je splitski sastav kod kuće do pobjede stigao pogotkom 16 sekundi prije kraja utakmice, Square igra protiv aktualnog prvaka i sudionika najjačeg europskog klupskog natjecanja. I dok je Nacional s uspjehom krenuo u Europi, prošao kvalifikacije te se plasirao među 16 najboljih, u Elitnu rundu, u domaćem prvenstvu mu ne cjetaju ruže.

Nakon što je na startu odigrao 7:7 sa Crnicom kod kuće, upisao je (nevjerojatne) tri nule (Brod 035 u gostima, Futsal Dinamo i Vrgorac kod kuće) te je na pretposljednjem mjestu Prve hrvatske lige sa samo jednim bodom. Prije tri dana Nacional je ugostio Vrgorac, dobio prvo poluvrijeme kod kuće s 1:0, a potom nastavak izgubio sa čak 5:0! 

Nacional je dosta izmijenio momčad u odnosu na prošlu sezonu, ali ima u svojim redovima tri Brazilca, jednog Španjolca i Portugalca. Koliko je jak, pokazao je u Europi, te zbog toga nitko ne može vjerovati kako je u domaćem prvenstvu na pretposljednjem mjestu, kako 9 bodova zaostaje za Split Tommyjem. 

Square je u 1. kolu od kuće Uspinjaču, ali je nakon toga i on, kao i Nacional, upisao tri nule (Osijek Kelme u Osijeku, Novo vrijeme u Gospinom polju te Split Tommy u Splitu), a sad ga čeka baš ranjeni prvak. Nakon toga odlazi u Zagreb kod Futsal Dinama. Super zanimljiv ogled u Gospinom polju između Squarea i Nacionala počinje u 19 sati. 

RASPORED 
U 5. kolu, u utorak, 7. studenog,  Square dočekuje Nacional Zagreb (19 sati). 
Još igraju danas: Vrgorac – Futsal Dinamo, Brod 035 – Crnica te Alumnus – Novo vrijeme, a u srijedu, 8. studenog: Albona Potpićan '98 – Split Tommy te Uspinjača – Osijek Kelme.

POREDAK
1. Split Tommy 10 bodova, 2. Novo vrijeme 9 bodova, 3. Alumnus 9 bodova, 4. Futsal Dinamo 9 bodova, 5. Osijek Kelme 9 bodova, 6. Vrgorac 7 bodova, 7. Crnica 5 bodova, 8. Uspinjača 4 boda, 9. Square 3 boda, 10. Brod 035 3 boda, 11. FC Nacional 1 bod, 12. Albona Potpićan '98 bez boda.

27. travanj 2024 08:12