StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS/HEP HRVATSKA SUPER LIGA

SPREMNI ZA EUROPU 'Pituri' se zagrijali za ETTU Cup!

22. listopada 2016. - 21:16

Europa stiže idući vikend u Gospino polje. Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor je 29. i 30. listopada domaćin skupine 'C' drugog kruga ETTU Cupa. Ugostit će izraelski Yoroni Givatayim, slovački Vydrany i turski Istanbul. Prva dva mjesta vode dalje.

Zbog toga su sedam dana prije ostalih odigrali susret 5. kola HEP Hrvatske Super lige te ostvarili novu, petu pobjedu. Bili su bolji sa 4:2 domaćina, Igea Željezničara. Libertas Marinkolor vodi s 10 bodova uz 20 dobivenih i samo tri izgubljene partije. Drugi je Starr Varaždin, koji ima 8 bodova, ali utakmicu manje. Starr je dobio također sve utakmice, ima 16 dobivenih i 6 izgubljenih partija. GSTK Zagreb je treći sa 7 bodova (tri pobjede i jedan poraz, i to sa 4:1 je poražen od Libertas Marinkolora). Igea Željezničar je ostala na jednoj pobjedi. Ovo joj je bio četvrti poraz. Bez pobjede su Srdoči, koje su 'Pituri' dobili u Rijeci na startu sezone sa 4:0 bez izgubljenog seta i Zabok, koji je idući suparnik Japeca, Simovića, Juzbašića i Tošića u HEP Hrvatskoj Super ligi ('Pituri' su 5. studenog gosti Zaboka, a potom dočekuju Pulu u 7. kolu, koje se igra 12. studenog)

5. KOLO Igea Željezničar Varaždin – Libertas Marinkolor 2:4
Matija Hrelec – Tomislav Japec 0:3, Marko Vidaček – Miho Simović 3:2, Matija Barić – Neven Juzbašić 0:3, Hrelec/Vidaček – Japec/Juzbašić 0:3, Matija Hrelec – Miho Simović 3:2, Matija Barić – Tomislav Japec 0:3.
 

28. travanj 2024 08:44