StoryEditorOCM
OstaloJEDRENJE

ŠAMPANJAC U ORSANA 'Ponos kluba i Grada'

8. studenog 2017. - 23:17

Postigli ste još bolje rezultate nego prošle godine te vam ja u ime Izvršnog odbora Kluba, svih članova, na tome čestitam. Najteže je obraniti naslov, a Alec Cvinar je u tome uspio. Ponovno je juniorski prvak Hrvatske. Uz to je drugi u seniorskoj konkurenciji što je izuzetan rezultat. Čestitam i Damiru Buliću, koji je također ostvario veliki uspjeh zauzevši u juniorskoj konkurenciji drugo mjesto u državi. Zahvaljujući vama Orsan se može pohvaliti s odličnim rezultatima, s kojima se može ponositi ne samo naš klub, već i grad Dubrovnik – rekao je Marinko Mikulandra, predsjednik Jedriličarskog kluba Orsan čestitajući Alecu Cvinaru, Damiru Buliću te njihovom treneru Marijanu Pamukliću na rezultatima postignutim na državnom prvenstvu. 

Cvinar je juniorski prvak Hrvatske u klasi Laser Standard, a Bulić doprvak. Uz to Cvinar je u seniorskoj konkurenciji bio prvi do najboljeg, olimpijskog doprvaka, Splićanina Tonćija Stipanovića.

Mikulandra će na domjenku, kojeg je Jedriličarski klub Orsan priredio za svoje osvajače medalja na državnom prvenstvu, naglasio kako se uprava kluba trudi osigurati što bolje uvjete za svoje mlade jedriličare te kako to radi i dalje.

- Počeli smo s izgradnjom hangara, koji bi trebao biti završen u svibnju iduće godine. Tada ćete imati još bolje uvjete – rekao je prvi čovjek Orsana.

27. travanj 2024 14:07