StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA/DRUGA HL - JUG (Ž)

RADNO U PONEDJELJAK Lider neogreban i kroz Gospino polje

12. prosinca 2016. - 21:39

Dubrovnik II je i dalje na dvije pobjede i šest osvojenih bodova u južnoj skupini Druge hrvatske lige - jug. U osmom nastupu poražen je od lidera, ekipe Marina Kaštela II s 3:0 (25:17, 25:17, 25:18) u utakmici odigranoj u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Obje ekipe su bile uspješne 24 sata prije. Dubrovnik II je ostvario uspjeh kod Župe dubrovačke, dok je Marina Kaštela II dobila u derbiju 7. kola Novu Mokošicu u Mokošici. Marina Kaštela II vodi sa svih osam pobjeda i 23 boda ispred Splita II, koji ima omjer pobjeda i poraza 7/1 i 22 boda.

Dubrovnik II je pod vodstvom trenerice Marine Radić protiv Marina Kaštela II igrao u sastavu: Ora Ivanišević, Ivana Ivaniš, Nikolina Tomašević, Mara Šilje, Petra Ramić, Anamarija Lučić, Katija Vuličević, Martina Vreća, Đive Turajlić, Hana Dilberović, Azra Mehić, Karla Tolić, Petra Bošković, Petra Mojaš, Petra Daničić i Mia Jović.

Do kraja godine Dubrovnik II ima još igrati protiv Zadra III, koji ima tri pobjede i 9 bodova iz šest utakmica. Utakmica se igra u subotu, 17. prosinca u 12 sati u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka. Istog dana će Zadar III ugostiti i Nova Mokošica u svojoj dvorani. Nova Mokošica je treća s 5/2 i 15 bodova, dok je Župa dubrovačka posljednja s 0/7 i bez boda.

28. travanj 2024 12:23