StoryEditorOCM
OstaloKARATE

PRVENSTVO DALMACIJE Kakatovih deset medalja od čega je polovica zlatnih

15. studenog 2018. - 23:31
Zadovoljan sam rezultatima pogotovo jer je većina po prvi put nastupila na jednom ovakvom kvalitetnom i brojnom natjecanju – istaknuo je Željo Perković, trener i predsjednik Karate kluba Kakato nakon nastupa na Prvenstvu Dalmacije, koje se održalo u sklopu turnira Dalmacija Open u Splitu.

Dubrovački klub je osvojio pet zlatnih, dvije srebrne i tri brončane medalje na prvenstvu Dalmacije. Zlato su osvojile Marta Bjelica (uzrast cicibanke), Asia Vlašić (mlađe učenice), Zara Hadžović (učenice) i Arnela Ovčina (seniorke), a najbolja je bila i ekipa Kakata u uzrastu učenica u sastavu: Zara Hadžović, Aleksandra Vukanović i Nikoleta Popović. Srebro su izborili Nea Matičević (učenice) i Dali Macanović (mlađi učenici), a broncu Aleksandra Vukanović i Nikoleta Popović (učenice), te Antonio Mikulić (mlađi učenici).

Na turniru Dalmacija Open, koji je okupio više od 400 natjecatelja iz 33 kluba, Kakato je osvojio sedam zlatnih, četiri srebrne i dvije brončane medalje. Marta Bjelica i Asia Vlašić osvojile su po dva zlata, Bjelica u izrastu cicibanke, a Vlašić u uzrastu mlađih učenica. Zatim zlatna je bila Zara Hadžović u uzrastu učenica, Arnela Ovčina u seniorskoj konkurenciji, te ekipa Kakata u uzrastu učenica (Zara Hadžović, Aleksandra Vukanović i Nikoleta Popović). Nea Matičević i Dali Macanović su osvojili po dva srebra, Matičević u uzrastu učenica, a Macanović u uzrastu mlađih učenika. S broncom se mogu pohvaliti Aleksandra Vukanović u uzrastu učenica, te Antonio Mikulić u uzrastu mlađih učenika.

FOTO Karate klub Kakato na Prvenstvu Dalmacije / Dalmacija Openu u Splitu, gornji red s lijeva: Željo Perković, Arnela Ovčina, Nikoleta Popović, Zara Hadžović, Aleksandra Vukanović i Dajana Mrsić, donji red: Nea Matičević, Dali Macanović, Antonio Mikulić, Asia Vlašić i Marta Bjelica.
27. travanj 2024 23:01