StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA (Ž)

PRVA 'B' HRVATSKA LIGA - JUG Tresla se Brda, i to kako!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
11. studenog 2017. - 23:38

Odbojkašice Dubrovnika su preko Brda II stigle do nove pobjede, i to za samo 44 minute. Nadmašile su uspjeh koji su ostvarile prije 14 dana kad su protiv Donata u Gospinom polju do pobjede stigle za 45 minuta. Sad su bile još brže, te, naravno, opet super uvjerljive. Donat im je uzeo 24 poena, nedovoljno i za jedan set, dok su Brda II osvojila više od zadarske ekipe - 30 poena - međutim, ni ona nisu uspjela u niti jednom setu biti blizu.

Dubrovnik je prvi set dobio s 25:10, drugi set s 25:8 te treći set s 25:12 uz napomenu kako trenerice Mirjana Vreća i Marina Radić nisu držale cijelo vrijeme prvu postavu.

Nakon što se poskliznuo na startu sezone, osvojio u Sinju samo bod (poraz 3:2), istina, bulikan problema baš u tom trenutku, Dubrovnik je nanizao četiri uvjerljive pobjede. Suparnicima nije propustio niti jedan set te sad na svom kontu ima 13 bodova, dva manje od vodećeg Splita, koji je odigrao također pet utakmica (Dubrovnik je bio slobodan u 5. kolu, a u 6. kolu Split). Brda II su bila treća uoči utakmice u Gospinom polju, a sad su na trećem mjestu Marina Kaštela II i Sinj s po 12 bodova (Sinj je odigrao šest, a Marina Kaštela II pet utakmica). Brda II su ostala na 9 bodova te su sad na petom mjestu.

Dubrovnik je Brda II dočekao u sastavu: Sanja Curić, Ora Ivanišević, Anđela Kalauz, Ivana Ivaniš, Azra Mehić, Anđela Čuljak, Ivana Marinović, Katija Vuličević, Orsula Štaka, Petra Putica, Hana Dilberović, Garbiela Stipanović i Ana Matuško.

U 7. kolu Dubrovnik je gost Šibenika, koji je posljednji, jedini u Prvoj 'B' hrvatskoj ligi, koja broji 11 klubova, bez pobjede i bez boda.

28. travanj 2024 10:33