StoryEditorOCM
OstaloDOIGRAVANJE ZA PRVAKA HRVATSKE U STOLNOM TENISU (M)

PETAK OD 17 SATI U MALOJ DVORANI GOSPINA POLJA 'Pituri' ispisali najbolju pozivnicu!

19. travnja 2018. - 11:46

Zove Stolnoteniski klub Liberas Marinkolor svoje navijače. U pozivu stoji: 'U petak svi u Gospino polje', međutim, najbolju pozivnicu za drugu, možda i posljednju utakmicu finala doigravanja za prvaka Hrvatske, ispisali su još u utorak navečer u Varaždinu Ivan i Neven Juzbašić te Tomislav Japec kad su sa 4:0 dobili StaRR te u finalnoj seriji na dvije pobjede poveli s 1:0. 

Još se u Gospinom polju prepričavaju događanja iz prve utakmice. StaRR je bolje otvorio. Nikola Horvat je imao 2:0 u setovima protiv Ivana Juzbašića, koji je preokretom donio prvi bod 'Piturima'. Potom je Neven Juzbašić savladao Ronalda Ređepa. Nakon toga Tomislav Japec dobio Zeng Jia nakon čega je Japec s Ivanom Juzbašićem slavio i u paru protiv Zenga i Ređepa. Sve partije, osim druge (Neven Juzbašić - Ronald Ređep), odlučene su u petom setu. 

Varaždinci su bili veliki favoriti ove sezone za naslov. Međutim, uoči finala su ostali bez drugog Kineza. Tan Ruiwu je zbog bolesti otpao. Unatoč tome i dalje je StaRR slovio za favorita, ali odlični su bili u Varaždinu braća Juzbašić te Japec. Potvrdili su kako su u sjajnoj formi u posljednje vrijeme. 

Libertas Marinkolor u petak, 20. travnja ima priliku novom pobjedom obraniti naslov prvaka Hrvatske. StaRR se, naravno, ne predaje.

- S Tanom bi sigurno bili prvaci Hrvatske. No, finale još nije gotovo idemo u Dubrovnik na uzvrat. Još uvijek imamo šanse uzeti naslov - rekao je Matthias Landfried, sportski direktor StaRR-a za Varaždinske vijesti.

I Gospino polje zna kako neće biti lako doći do nove pobjede, kako će opet trebati odigrati sjajno, ali uz pomoć navijača, bit će lakše igrati. Druga utakmica finalne serije za prvaka Hrvatske između Libertas Marinkolora i StaRR-a iz Varaždina počinje u maloj dvorani u Gospinom polju u petak, 20. travnja, u 17 sati.

FINALNA SERIJA
Prva utakmica finala, utorak, 17. travnja, Varaždin: StaRR - Libertas Marinkolor 0:4, druga utakmica finala, petak, 20. travnja, Dubrovnik: Libertas Marinkolor - StaRR (17 sati), eventualna treća utakmica finala, nedjelja, 22 travnja, Dubrovnik: Libertas Marinkolor - StaRR (17 sati). 

28. travanj 2024 09:19