StoryEditorOCM
OstaloSLOBODNE BORBE |

OTKAZANA BORBA ANTE DELIJE U UFC-u Oglasio se Konavljanin: ‘Nažalost, dogodilo se što nitko od nas nije očekivao‘

Piše Tonči Vlašić
14. listopada 2020. - 16:26
Nažalost, dogodilo se ono što nitko od nas nije očekivao. Borba je otkazana zbog administrativnog propusta, naime, nisam dobio raskid ugovora od strane PFL i ta me vijest zatekla kad sam već došao u Abu Dhabi. Kao sportaš, čiji je fokus isključivo na borbi, nisam se bavio logističkim dijelom svog nastupa. Razočaran sam i zateknut zbog cijele ove situacije, imao sam idealnu priliku da nastupam kao co-main borba na eventu u najboljoj organizaciji svijeta, ali što je, tu je. Nadam se da ću uskoro opet u ring. Hvala svima na podršci. Idemo dalje! - napisao je Ante Delija na svom facebooku nakon što je bilo jasno kako neće ovog vikenda odraditi svoju debi borbu u UFC Octagonu.

Trebao se boriti protiv Ciryla Ganea, francuskog teškaša, ali je borba otkazana, a tu je informaciju za fightsite.hr potvrdio Delijin menadžer Ivan Dijaković.

Prva informacija, piše fightsite.hr, zapravo je došla iz francuskih medija, a pažnju javnosti dočekala je nakon što ju je prenio inače vrlo relevantni Marcel Dorff. Iz originalnog teksta je izvukao informaciju kako je borba otkazana zbog problema s Delijinim ugovorom te kako Gane neće dobit zamjenskog protivnika. 

Trenutno nije poznato o kojim je točno problemima riječ, no već neki borci ranije su imali problema s PFL promocijom, čiji je i Ante bio član. Naime, oni su otkazali svoju cijelu ovogodišnju sezonu, ali tako da nekim borcima nisu dali raskide ugovora, zbog čega su ovi ostali bez prilike nastupati. Na kraju se oglasio sam Delija, te potvrdio informaciju iz francuskih medija. 
30. travanj 2024 22:53