StoryEditorOCM
OstaloVESLANJE/KUP DALMACIJE

NEPTUNOVIH SEDAM Zlatni Pero Kukuljica

2. travnja 2017. - 12:24

Novih sedam medalja Neptunaša u Kupu Dalmacije, i to nakon što su prije sedam dana u Šibeniku osvojili devet medalja. Sedam meedalja osvojili su u Splitu, i to jedno zlato,  jedno srebro i pet bronci. Kao i prije sedam dana, tako i ovaj put, najbolji je bio Pero Kukuljica u skifu u konkurenciji mlađih juiora. Nije bilo bržeg na regatnoj stazi u Spinut, po laganom vjetru (jugo), koje nije smetalo odvijanju same regate.

Start je bio na 200 metara ispod Marjana, a cilj u Spinutskoj lučici, ispod Poljuda. Splitska regata, memorijal 'Zlatko Celent', prva je regata u kalendaru Kupa Dalmacije, koja je prije tri tjedna odgođena zbog lošeg vremena te se održala nakon druge regate Kupa Dalmacije u Šibeniku. Iduća, treća regata Kupa Dalmacije održat će se u subotu, 22. travnja na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj u organizaciji Veslačkog kluba Neptun.

SEMAFOR / NEPTUN NA POBJEDNIČKOM POSTOLJU REGATE U SPLITU

ZLATO Pero Kukuljica
(samac/mlađi juniori)

SREBRO Mato Tikvica (skif/juniori)

BRONCA Vlaho Đivanović (skif / mlađi juniori), Vesna Vukorepa (skif/mlađe juniorke), Toni Crnjak (skif / seniori), dvojac na pariće juniora (prva posada: Lovro Čondrić i Renato Špilar), dvojac na pariće juniora (druga posada: Filip Šiljeg i Luka Grubišić).

28. travanj 2024 19:56