StoryEditorOCM
Ostalo17. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

MALIŠANI METKOVIĆA PODIGLI POBJEDNIČKI POKAL Hvala Blato, vidimo se 2019. u Stonu! 

29. svibnja 2018. - 21:45

Stigli su sa svih strana u Blato. Bilo ih je ukupno trinaest. Više od 400 mališana 'okupiralo' je travnjak Blatskog športskog kluba Zmaj te sudjelovalo na 17. izdanju Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije. Natjecali su se mališani, kao i proteklih šesnaest izdanja, u četiri atletske discipline te u malom nogometu. Na kraju su vrijedni organizatori na čelu sa Zajednicom športa Dubrovačko-neretvanske županije zbrojili sva dostignuća te proglasili najbolje, a najbolji je, ne prvi put - Dječji vrtić Metković. Skupio je 22 boda, bod više od Župe dubrovačke. Treće mjesto u ukupnom poretku podijelili su s po 19 bodova Pčelica i Ploče...

Održana je i utrka teta. Trofej Fair play je pripao Blatu, domaćinu natjecanja, a iduće godine će 18. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije ugostiti vrtić Ston na obnovljenom igralištu SOŠK-a na Batali. 

Dubrovački vjesnik će u idućem broju, koji izlazi u subotu, 2. lipnja, objaviti događanja s 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Dubrovnika, a u broju koji će se naći u prodaji u subotu, 9. lipnja, izvješće iz Blata sa županijskog natjecanja (slike svih sudionika, te svih osvajača medalja). 

30. travanj 2024 10:19