StoryEditorOCM
OstaloVESLAČKI KLUB NEPTUN

KUP DALMACIJE Seniori u reprezentaciji, a mlađi u Makarskoj izveslali osam medalja

26. svibnja 2019. - 18:37
Iako bez seniora (Matej Metković, Toni Crnjak i Lovro Ćondrić se nalaze na dvotjednim pripremama s reprezentacijom na Jarunu) Neptun je nastavio niz uspjeha na regatama Kupa Dalmacije. U Makarskoj, četvrtoj od ukupno šest stanica sezone, osvojio je osam medalja te zauzeo četvrto mjesto u konkurenciji ukupno jedanaest klubova.

Neptun je na četvrtoj regati Kupa Dalmacije, Memorijalu 'Tonći Skender' u Makarskoj, izveslao tri zlatne, isto toliko srebrnih te dvije brončane. Zlatni su bili dvojci na pariće, i to mlađih kadeta (Roko Negodić i Toni Pecotić), mlađe juniorski (Roko Mucić i Antonio Štrman) te juniorski (Pero Kukuljica i Toni Perović).

Do srebra su stigli Ivana Krištić u skifu u juniorskoj konkurenciji, zatim Matija Medi u skifu u konkurenciji mlađih juniora te četverac na pariće – Jola – u konkurenciji mlađih kadeta (Marko Čučković, Roko Sekondo, Nikola Tršić, Luka Štrman i kormilar Piero Vuletić), dok su do bronce stigli dvojac na pariće juniorki (Karmen Sindik i Lucija Mazić) te dvojac na pariće kadeta (Maro Mojaš i Toni Pulić).

Peta regata Kupa Dalmacije održat će se 22. lipnja u Kaštel Kambelovcu.
28. travanj 2024 14:29